+370 618 63 185

Ieva V.

                                                         


Ieva apie save:


Kodėl dėstau švedų kalbą?

Manau, kad mokymas – vienas linksmiausių darbų, skatinantis nuolat bendrauti, kūrybiškai mąstyti, tobulėti ir, aišku, ugdantis kantrybę. Pats kalbos mokymas ir mokymasis atveria daugiau galimybių geriau pažinti pasaulį ir mus supančias kultūras. Taip pat džiaugiuosi galėdama įgyvendinti savo vaikystės svajonę tapti mokytoja. 
 

Mėgstamiausias posakis švedų kalba:

,,Alla sätt är bra utom de dåliga.” (liet. ,,Visi būdai geri, išskyrus bloguosius”)
 

Didžiausias patarimas mokantis švedų kalbos:

Į mokymąsi žiūrėti kaip į malonumą ir savęs tobulinimą, o ne kaip į prievolę. Pamilti kalbą, dažnai būti jos apsuptyje – ar klausant švediškų dainų, ar skaitant straipsnius, ar gatvėje išgirdus kalbant švedus, bandyti nugirsti, ką jie šneka. Ir, svarbiausia, kartotis tai, ką jau esate išmokę. 10 minučių per dieną yra geriau nei 2 valandos sekmadienio vakarą. 
 

Įdomi ir naudinga pamoka - tai ta, kurioje...

užduodama daug klausimų, o kalbos mokomės per žaidimus ir kitokią įdomią veiklą.
 

Man pamokose svarbiausia... Mano pamokose visada...

mokinių aktyvumas ir smalsumas bei juokas. Manau, kad geriausiai kalbos galime išmokti būdami geros nuotaikos, todėl man svarbu, kad pamokos mokiniams būtų kaip pramoga. Pamokose neturi būti įtampos ir baimės suklysti.
 

Patirtis dėstant švedų kalbą.

Švedų kalbos mokau nuo 2015m.
 

Kodėl LANGUAGE CLUB?

Iš visų privalumų galiu išskirti du itin svarbius. Pirmas yra emocinis – čia kiekvienas pasitinkamas su šypsena ir nuoširdžiu rūpestingumu. Kita ne mažiau svarbi priežastis – organizuotumas. Viskas, kas daroma LANGUAGE CLUB, yra kokybiška, o tai suteikia ramybės tiek mokytojams, tiek mokiniams. 
 

*Autoriaus mintys neredaguotos.

Grįžti
Language Club. Visos teisės saugomos sprendimas: inverse.lt