+370 618 63 185

Ieva

                                                         


Ieva apie save:


Kodėl dėstau anglų kalbą?

Nes visos šio darbo dalys – pradedant ruošimusi pamokoms ir baigiant diskusijomis su studentais – man sukelia didžiulį malonumą. Galimybę prisidėti prie kito žmogaus ugdymo(si) vertinu kaip privilegiją.
Be to, vis dar atėjus savaitgaliui savotiškai nuliūstu, o sulaukus pirmadienio nudžiungu. Manau, tai ženklas – esu savo vietoj!  
 

Mėgstamiausias posakis anglų kalba:

"A smooth sea never made a skilled sailor" – Franklin D. Roosevelt
 

Didžiausias patarimas mokantis anglų kalbos:

Kalbos mokymasis yra labai individualus procesas, todėl apibendrinti sunku. Visgi, turbūt didysis, universalusis patarimas yra žvelgti plačiau. Itin svarbu kalbos mokymesi yra būti laisvam – nusikratyti išankstinių nuostatų, nebijoti kalbėti, klysti ir taisyti, kelti klausimus, kvestionuoti taisykles, pvz., tai ar tikrai "always" visada su Present Simple? :) Kitaip tariant, pamoką reikia bandyti kuo labiau personalizuoti, t.y., praleisti pro savo patirčių filtrą.
 

Įdomi ir naudinga pamoka - tai ta, kurioje...

 į laikrodį pažiūrima tik pasitikslinant, ar pamoka jau tikrai baigėsi. Tai didžiausias komplimentas mokytojai. :)
 

Man pamokose svarbiausia... Mano pamokose visada...

Man svarbiausia, kad visi gerai jaustųsi. Puikiai suprantu, kad studentai gerai jausis, kai pamoka bus įtraukianti ir naudinga, todėl toks ir yra mano didysis tikslas. Noriu, kad iš pamokos visi išeitumėm praturtėję žiniomis ir pasikrovę teigiamų emocijų.  
 

Patirtis dėstant anglų kalbą.

Mano patirtis nors dar trumpa, bet įvairiapusė. Jauniausiems mano mokinukams buvo 3 metukai. Prie Language Club‘o prisijungiau 2016 m. Nuo tada dėstau įvairių lygių bendrinę ir verslo anglų kalbą grupėms ir individualiems mokiniams.
 

Kodėl LANGUAGE CLUB?

Todėl, kad tai yra puiki aplinka augti tiek mokiniams, tiek mokytojams. 
 

*Autoriaus mintys neredaguotos.

Grįžti
Language Club. Visos teisės saugomos sprendimas: inverse.lt